Combina frigorifica marca SAMSUNG RB37J5005B1
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Combina frigorifica marca SAMSUNG RB37J5005B1

Combina frigorifica  marca SAMSUNG RB37J5005B1
Combina frigorifica  marca SAMSUNG RB37J5005B1
rate cu TBI Bank Garantie -23 % Stoc epuizat
Combina frigorifica  marca SAMSUNG RB37J5005B1
Combina frigorifica  marca SAMSUNG RB37J5005B1
Combina frigorifica marca SAMSUNG RB37J5005B1
2.700lei
3.499lei
Fără TVA: 2.700lei
  • Stoc produs: Stoc epuizat
  • Model: RB37J5005B1
Credit module tbi bank RO 3.3.5

162.27 Lei x 24 rate

Dimensiuni : 201 cm x 59,5 cm x 67,5 cm

Capacitate : 367 l 

Greutate : 71 Kg

Funcția Total No Frost menține o temperatură uniformă, prevenind acumularea de gheață, economisind astfel dificultățile de dezghețare și menținând congelatorul dvs. frigider fără îngheț.

Tehnologia SpaceMax presupune pereții mai subțiri, astfel încât frigiderul de aceeași dimensiune din exterior are o capacitate mai mare în interior.

All-Around Cooling, mâncarea dvs. va fi uniform răcită și va rămâne proaspătă mai mult timp. Organizați-vă în mod eficient frigiderul și ajungeți la articolele din spate cu ușurință folosind raftul Easy Slide. Total No Frost previne acumularea de gheață, economisind astfel dificultățile de dezghețare.All-Around Cooling: mișcâ aerul rece în jurul frigiderului pentru a menține o temperatură constantă. Deci, toate alimentele, de la carne la legume, sunt răcite uniform și rămân proaspete mai mult timp.

Zona Fresh are un design inteligent ce pune la dispozitie mediul ideal ideal pentru păstrarea cărnii și a peștelui, păstrându-le la temperatura optimă, menținându-le la temperatura optimă, astfel că vor rămâne proaspete și își vor păstra perfect gustul.     

Cele 4 rafturi ajustabile de pe ușă vă ajută să organizați și să depozitați în mod simplu și flexibil articole de diverse dimensiuni. Puteți ajusta recipientele, făcând loc pentru diverse tipuri de sticle, cutii și alte articole, astfel încât să vă utilizați la maximum spațiul de stocare.  

Luminile LED garantează vizibilitatea perfectă în fiecare zonă a frigiderului, reducând consumul de energie.

                                                                                                     

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .