Despre Noi - Despre Reymarkt
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Despre noi

Buna!

Ne bucuram că ai ajuns pe site-ul nostru și mai ales că ai accesat aceasta pagină "Despre Noi", înseamnă că te-am făcut curios.

Fie ca ești persoana fizica sau persoana juridica, REYMARKT reprezintă destinația preferată a celor care caută produse de calitate, electrocasnice cu o tehnologie de ultimă generație, marca Samsung, realizate pentru piața vest europeana ( piața germana ) și importate în România, la preturi super atractive( unele produse din portofoliu ajungând si pana la - 60 % fata de prețul pieței in Romania , procentul diferă in funcție de categoria de produs din care face parte).

Value for money este deviza companiei noastre ! Noi dam valoare banului cheltuit !

Reymarkt înseamnă calitate, varietate, diversitate și, nu în ultimul rând, un preț corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi în casa ta, pentru tine și familia ta.

Multe din articolele prezentate de noi nu se regăsesc pe piața românească iar calitatea vest europeana se diferențiază.

Prioritatea noastră este satisfacția clienților noștri , iar pentru aceasta va oferim o gama variata de produse electrocasnice :

  • frigidere side by side ( 2 uși – model american), frigidere de tip french doors ( 4 usi ), combine frigorifice, congelatoare ,lăzi frigorifice pe verticala, frigidere incorporabile, mașini de spălat vase standard si mașini de spalat vase incorporabile, mașini de spălat rufe super smart, mașini de spălat rufe cu uscător incorporat, uscătoare rufe, plite pe gaz, plite pe inducție, cuptoare electrice incorporabile ,hote, roboti de aspirare.

Datorita cererii, in viitorul apropiat, intenționam sa lărgim portofoliul de produse, sa dezvoltam si alte categorii precum: filtre de cafea incorporabile ,electronice ( TV si telefoane mobile, sisteme audio, purificatoare aer), produse destinate industriei ospitalității.

Un diferențiator important este faptul ca, oferim serviciul de personalizare , practic putem realiza produsele in culorile dorite .

Dacă culoarea ta preferată este ivoire, grej, roșu-cireașă, gold brushed, blue azur, ciocolata, espresso sau o culoare trăsnita, cum ar fi turcoazul , noi dam viată ideilor tale!

Produsele comercializate de compania noastră sunt, practic, produse ce au fost expuse in magazinele de profil din străinătate , sunt exponate de show room, noi si fac parte din categoria produselor resigilate.

Este foarte important sa înțelegem ca produsele resigilate prezentate de noi , nu sunt articole uzate ( SH), nu sunt utilizate, nu sunt folosite, sunt produse noi, cu garanție de 24 luni.

Produsele au fost deschise din diverse motive, au fost scoase din ambalajul original pentru fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazine. 

Politica companiei REYMARKT nu permite livrarea produselor incerte, neconforme, netestate.

In acest sens, indiferent de categoria de produs din care face parte, se testează de către tehnicieni ,înainte de livrare si pleacă clientului, in perfecta stare de funcționare. 

In plus, politica companiei REYMARKT prevede , informarea clientului privind starea estetica a produselor.

In marea majoritate a cazurilor, starea estetica a produselor este impecabila, produsele nu prezinta zgârieturi ,lovituri ,deformări. 

Exista si excepții, rare, cauzate de diverși factori, specifice tipului de marfa.

In cazul in care, produsul in cauza a suferit mici incidente care-l afectează din punct de vedere estetic ( cosmetic ), fine zgârieturi, lovituri, clientul este informat privind starea produsului.

Pentru transparenta, pentru a nu exista neînțelegeri, confuzii, pentru fiecare articol in parte, înainte de livrare, se prezinta poze de detaliu preluate din depozitul companiei, înregistrare video sau live camera ( după caz , preferința).

Avantajul acestor produse perfect funcționale, este prețul foarte bun si calitatea incontestabila!

Produsele prezentate de compania noastră, nu sunt modele vechi, sunt modele de ultima generație singura diferența este ca sunt limitate ca număr de bucăți pe stoc.

Exista 15/25/30/50 de bucăți pe articol .Comenzile se onorează in limita stocului disponibil si in funcție de ordinea intrării lor in platforma.                                     

Pentru a elimina orice confuzie, neînțelegere privitor la tipul de marfa comercializat de compania noastră, explicam încă o data faptul ca, nu configuram noi ca si importatori componenta lotului , nu putem alege produsele ce urmează a se aproviziona, primim lotul gata configurat de exportator. Acesta este specificul mărfii. 

Practic, cunoaștem componenta lotului ce urmează sa fie aprovizionat cu o săptămâna înainte de data importului.

Daca produsul dorit apare pe site ca fiind stoc epuizat sau face parte din categoria produselor cu precomanda , speciale, va sugeram sa contactați echipa REYMARKT , pentru a obține informații privind aprovizionarea cu acel produs (detalii in acest sens).

Daca se dorește achiziționarea unui cod anume si nu se afla in curs de aprovizionare , informație confirmata de personalul REYMARKT, va rugam sa înțelegeți ca sunt necesari timpi de așteptare .

Regretam disconfortul creat de așteptare ( timpii mai mari de așteptare) , însă sunt factori diverși , datorați acestui tip de marfa , factori ce nu țin de buna noastră voința sau seriozitate.

Pentru produsele ce fac parte din categoria total incorporabile ( frigidere incorporabile si mașini de spălat vase) facem mențiunea ca, fiind produse de show room , resigilate, acestea nu prevăd si kit-urile de montaj.

Respectivele kit-uri se pot achiziționa de la diversele companii de bricolaj, de pe site-urile producătorilor de mobila, site-uri specializate, costurile de achiziționare fiind modeste, in bugete rezonabile.

Ce perioada de garanție au produsele resigilate?

Produsele resigilate beneficiază de aceeași perioada de garanție conform produselor sigilate. Condițiile de utilizare, manipulare si transportare ale unui produs resigilat sunt aceleași ca si in cazul  produsele sigilate.

Produsele resigilate se pot returna in termenul de 14 zile calendaristice?

Da. Produsele resigilate se pot returna in acest termen de 14 zile calendaristice.

Ce iți mai rămâne de făcut? Nimic complicat. Hai sa ne cunoaștem !
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .