Menu
Your Cart

Marfa de tip outlet, produse pentru piata germana!

Despre noi

Buna!

Ne bucuram că ai ajuns pe site-ul nostru și mai ales că ai accesat aceasta pagină "Despre Noi", înseamnă că te-am făcut curios.
Reymarkt Outlet reprezintă destinația preferată a celor care caută produse de calitate, electrocasnice cu o tehnologie de ultimă generație, marca Samsung, realizate pentru piața germană și importate în România precum și articole de fashion (damă, bărbați, copii) etichete de designer la prețuri foarte bune.

Prioritatea noastră este satisfacția clienților noștri, iar pentru aceasta vă oferim o gamă variată de produse electrocasnice (frigidere side by side, frigidere french doors, combine frigorifice, congelatoare, lazi frigorifice, mașini de spălat vase standard sau incorporabile, mașini de spălat rufe, mașini de spălat rufe cu uscător incorporat, uscător,plite,cuptoare,hote...)

Produsele comercializate de compania noastră sunt noi, nu sunt second hand sau uzate, nu sunt clasicele produse resigilate, returnate de clienți in termenul legal admis.

Sunt exponate de show room ,marfa expusa in magazine de profil gen Mediamarkt, Saturn, in Germania etc.

Sunt produse de ultima tehnologie, generație 2019, 2020 .

Multe din articolele noastre nu se regăsesc pe piața românească iar din punct de vedere calitativ, tot ceea ce se produce pentru piața vest europeana se diferențiază .

Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazine. Nu au deficiente tehnice, sunt in perfecta stare de funcționare.

Poți alege dintr-o varietate de branduri internaționale de renume, precum Balmain, Balenciaga, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Tommi Hilfiger, Emporio Armani, Nike, Adidas, Ferrari. Misiunea noastră este să aducem în casele clienților satisfacție, bucurie, să dam valoare banului cheltuit.

Value for money este deviza companiei noastre.
Reymarkt Outlet înseamnă calitate, varietate, diversitate și, nu în ultimul rând, un preț corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi în casa ta, pentru tine și familia ta.

Ne găsești : 
Constanta , Strada Augustus nr 4 : depozite si birouri Reymarkt Outlet 
Magazin de prezentare Constanta : str .Ion Rațiu, nr 196, bloc MS3A, parter
Magazin de prezentare Brașov  : str .Tudor Arghezi , nr 25, parter ( vis a vis de Coresi Center )
In curand si in alte orase!

Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .