Despre Noi - Despre Reymarkt
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Despre noi

Buna!

Ne bucuram că ai ajuns pe site-ul nostru și mai ales că ai accesat aceasta pagină "Despre Noi", înseamnă că te-am făcut curios.

Fie ca ești persoana fizica sau persoana juridica, REYMARKT reprezintă destinația preferată a celor care caută produse de calitate, electrocasnice cu o tehnologie de ultimă generație, realizate pentru piața vest europeana (piața germana si olandeza) și importate în România, la preturi super atractive (unele produse din portofoliu ajungând si pana la - 60 % fata de prețul pieței in Romania. Procentul diferă in funcție de categoria de produs din care face parte.

Reymarkt înseamnă calitate, tehnologie de ultima generație, varietate, diversitate și, nu în ultimul rând, un preț corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi în casa ta, pentru tine și familia ta. Multe din articolele prezentate de noi nu se regăsesc pe piața românească.

Value for money este deviza companiei noastre ! Noi dam valoare banului cheltuit !

Produsele comercializate de compania noastră sunt, practic, produse ce au fost expuse in magazinele de profil din străinătate , sunt exponate de show room si fac parte din categoria produselor resigilate. 

Produsele au fost deschise, au fost scoase din ambalajul original pentru fotografierea lor sau prezentarea lor în magazine. 

Este foarte important sa înțelegem ca produsele resigilate REYMARKT nu sunt  articole uzate ( SH), nu sunt folosite , sunt produse cu garanție de 24 luni .

Avantajele produselor resigilate:

Produsele resigilate au prețul mult mai mic decât produsele sigilate, in cazul acestora existând reduceri de pana la 60%.

Nu prezinta probleme privind calitatea si funcționarea.

Produsele resigilate beneficiază de aceeași perioada de garanție conform produselor sigilate. Condițiile de utilizare, manipulare si transportare ale unui produs resigilat sunt aceleași ca si in cazul produsele sigilate. Beneficiază de garanție :24 luni pentru persoanele fizice si 12 luni pentru persoanele juridice.

Dreptul de retur ca in cazul unui produs nou, rămâne valabil(14 zile de la recepția acestuia ).

Politica companiei REYMARKT nu permite livrarea produselor incerte, neconforme, netestate.

In acest sens, indiferent de categoria de produs din care face parte, se testează de către tehnicieni ,înainte de livrare si pleacă clientului, in perfecta stare de funcționare. 

Testarea este necesara in vederea obținerii garanției pe teritoriul României.

In plus, politica companiei REYMARKT prevede , informarea clientului privind starea estetica a produselor.

Starea estetica a produselor este impecabila, produsele nu prezinta zgârieturi ,lovituri, deformări. 

Sunt in stare perfecta de funcționare, aspectul estetic fiind exact ca si cel al unui produs nou, sigilat. 

Exista si excepții, rare, cauzate de diverși factori, specifice tipului de marfa. Produsul in cauza a suferit mici incidente care-l afectează din punct de vedere estetic ( cosmetic ), fine zgârieturi, accesorii utilizate.

Pentru transparenta, pentru a nu exista neînțelegeri, confuzii, pentru fiecare articol in parte, înainte de livrare, se prezinta poze de detaliu preluate din depozitul companiei, înregistrare video sau live camera ( după caz , preferința).

Avantajul acestor produse perfect funcționale, este prețul extrem de bun, atractiv si calitatea incontestabila!

Produsele prezentate de compania noastră, nu sunt modele vechi, sunt modele de ultima generație ,singura diferența este ca sunt limitate ca număr de bucăți pe stoc.                             

Pentru a elimina orice confuzie, neînțelegere privitor la tipul de marfa comercializat de compania noastră, explicam încă o data faptul ca, nu configuram noi ca si importatori componenta lotului , nu putem alege produsele ce urmează a se aproviziona, primim lotul gata configurat. Acesta este specificul mărfii. 

Practic, cunoaștem componenta lotului ce urmează sa fie aprovizionat cu o săptămâna înainte de data importului.

Daca produsul dorit apare pe site ca fiind stoc epuizat sau face parte din categoria produselor cu precomanda, speciale, va sugeram sa contactați echipa REYMARKT, pentru a obține informații privind aprovizionarea cu acel produs (detalii in acest sens).

Daca se dorește achiziționarea unui cod anume si nu se afla in curs de aprovizionare, informație confirmata de personalul REYMARKT, va rugam sa înțelegeți ca sunt necesari timpi de așteptare .

Regretam disconfortul creat de așteptare ( timpii mai mari de așteptare) , însă sunt factori diverși, datorați acestui tip de marfa , factori ce nu țin de buna noastră voința sau seriozitate.

Pentru produsele ce fac parte din categoria total incorporabile (frigidere incorporabile si mașini de spălat vase) facem mențiunea ca, fiind produse de show room, resigilate, acestea nu prevăd si kit-urile de montaj.

Respectivele kit-uri se pot achiziționa de la diversele companii de bricolaj, de pe site-urile producătorilor de mobila, site-uri specializate, costurile de achiziționare fiind modeste, in bugete rezonabile.

Ce iți mai rămâne de făcut? Nimic complicat. Hai sa ne cunoaștem !
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .