Optiuni de expediere - Reymarkt
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Optiuni de expediere


Comenzile sunt livrate la nivel național, pe întreg teritoriul României, de la depozitul companiei din localitatea Murfatlar, jud. Constanta, Calea București nr 2.

Ajung la destinație în interval de 1-5 zile lucrătoare de la procesarea comenzii.

Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.


Nu aveți costuri suplimentare de transport pentru forma de expediere clasica( curierat).

Transportul este gratuit !


Produsele comercializate de către Reymarkt sunt livrate folosind servicii de curierat clasice, flota interna sau servicii speciale expres.


Daca produsul achiziționat nu va fi expediat cu flota interna REYMARKT si se expediază prin intermediul firmelor de curierat (conform AWB ), avem rugămintea, ca la recepție, sa inspectați produsul in prezenta curierului.

Aveți opțiunea deschidere colet. Acest lucru este evidențiat inclusiv pe ambalajul produsului.

Totodată pe ambalajul produsului aveți evidențiata,. prin săgeți,. forma de manipulare a acestuia ( sa fie transportat in poziție verticala / mențiune speciala pentru frigidere si combine frigorifice ) .

Produsul este însoțit de manualul de utilizare, garanție si factura de achiziție.

Produsul pleacă de la noi ,conform, testat in vederea obținerii garanției , identic cu fotografiile prezentate in comunicarea pe whatsapp .Fotografiile sunt dovada reala a modului cum arata produsul in realitate in faza pregătirii de livrare ( stare conforma cu specificul mărfi ) si cum este expediat.

Pentru a ne asigura ca ajunge la dvs in condiții optime de transport, va rugam , ca in prezenta curierului sa verificați faptul ca acesta a ajuns cum a fost prezentat inițial, ca nu a fost lovit sau avariat ulterior, pe perioada transportului.

Daca nu faceți acest lucru si constatați ulterior ca produsul a fost lovit, avariat, deteriorat, nu ne facem răspunzători de reclamațiile ulterioare .

La recepție, daca constatați ca produsul a ajuns cu probleme ( a fost avariat, lovit, deteriorat ) rugam sa specificați problemele constatate, in scris, in documentul de livrare ( AWB) si sa-l expediați retur( cu același curier).Daca nu faceți acest lucru, nu ne facem răspunzători de reclamațiile ulterioare.

Daca produsul se returnează din motive ce țin de schimbarea opțiunii de achiziție ,nu ne facem răspunzători de plata transportului pentru returnarea acestuia. Costurile de transport pentru retur, revin in sarcina cumpărătorului.


*IMPORTANT!


Plata ramburs  se aplica tuturor produselor de tipul : plite, cuptoare, hote clasice, roboti de aspirare, mașini de spălat rufe, mașini de spălat vase, uscătoare, combine frigorifice, frigidere incorporabile, congelatoare, electrocasnice mici de bucătărie ,etc

Pentru produsele voluminoase ( frigidere side by side ) , pentru a ajunge in condiții optime la destinație, plata se aplica exclusiv online pe platforma REYMARKT ( site ) sau prin transfer bancar ( pe baza facturii proforma emise de REYMARKT).

Pentru produsele cu risc ridicat de expediere :

  • frigidere side by side sau combine frigorifice cu uși sticla;
  • produse cu valoare ridicata de achiziție ( frigidere side by side de tip family hub - cu tableta );

Expedierea acestora se realizează prin flota proprie sau prin serviciu special de transport.

Daca clienții își manifesta dorința de livrare cu flota REYMARKT , facem precizarea ca livrarea impune un termen mai lung de așteptare ( termen indicat de reprezentații REYMARKT ) datorat planificării zonale, grupajului comenzilor, categoriei din care fac parte produsele.

Daca clienții își manifesta dorința expresa ca produsul achiziționat sa fie livrat la o data solicitata de aceștia si nu accepta condițiile si termenele de livrare estimate de compania REYMARKT, exista doua opțiuni :

-posibilitatea ridicării produsului din depozitul REYMARKT ( cu o planifiare prealabila), de către client, pe costurile acestuia ;

-varianta serviciu special Express -contra cost ,in valoare de 999 lei - suma ce reprezintă serviciu expres ,ambalaj special confecționat ( cușca lemn protecție, ambalaj special), asigurare produs ;

Pentru comenzile refuzate de clienți , pe motive neîntemeiate( au confirmat comanda dar nu mai răspund reprezentaților firmelor de curierat sau REYMARKT ) aceștia se fac răspunzători de plata transportului tur-retur si vor fi notificați in consecința .

Clientul are obligația de a se asigura ca la data livrării, exista persoane desemnate pentru a recepționa coletul .

Transportul coletelor este asigurat pana la scara imobilului, casei, gratuit.

Daca sunt transportate cu flota REYMARKT si nu vin prin serviciul de curierat, pentru produsele voluminoase, din categoria frigidere side by side, combine frigorifice, clientul are obligația ca la data recepționarii produsului ,sa existe persoane suficiente ca număr pentru manipularea coletului sau suporta costul manipulării pana in interiorul imobilului , casei, in valoare de :

- 150 lei pentru frigiderele side by side 

-100 lei pentru mașini de spălat rufe , vase, combine frigorifice, uscătoare rufe, etc.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .