Optiuni de expediere - Reymarkt
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Optiuni de expediere

Produsele comercializate de către Reymarkt Outlet SRL sunt livrate folosind servicii de curierat rapid sau flota interna.

Daca produsul achiziționat nu va fi expediat cu flota noastră si se expediază prin intermediul firmelor de curierat (conform AWB ), avem rugămintea , ca la recepție, sa inspectați produsul in prezenta curierului.

Aveți opțiunea deschidere colet. Foarte importanta aceasta opțiune. Noi plătim o mulțime de taxe suplimentare pentru ca produsul sa ajungă in perfecta stare clientului.

Produsul pleacă de la noi conform pozelor prezentate in comunicarea noastră de pe whatsapp .Pozele sunt dovada reala a modului cum arata si ceea ce s-a convenit, acceptat.

Pentru a ne asigura ca ajunge la dvs in condiții optime de transport, o sa va rugam , ca in prezenta curierului sa verificați faptul ca acesta a ajuns cum a fost prezentat inițial( convenit ), ca nu a fost lovit sau avariat ulterior.

Este foarte importanta pentru noi aceasta verificare .

Daca nu faceți acest lucru si constatați ulterior ca produsul a fost lovit, avariat, deteriorat, nu ne facem răspunzători de reclamațiile ulterioare .

La recepție, daca constatați ca produsul a ajuns cu probleme ( a fost avariat, lovit, deteriorat ) rugam sa specificați problemele constatate, in scris, in documentul de livrare ( AWB) . Daca nu faceți acest lucru, nu ne facem răspunzători de reclamațiile ulterioare.*IMPORTANT!

Pentru comenzile refuzate de clienți , pe motive neîntemeiate, aceștia se fac răspunzători de plata transportului tur-retur si vor fi executați in consecința .


Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc.

Clientul are obligația de a se asigura ca, la data livrării, exista persoane desemnate pentru a primi produsele.


Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .