Combina frigorifica marca Samsung RB34T602EWW
Menu
Your Cart

Marfa de tip outlet, produse pentru piata germana!

Combina frigorifica marca Samsung RB34T602EWW

Combina frigorifica marca Samsung RB34T602EWW
Nou -48 %
Combina frigorifica marca Samsung RB34T602EWW
2.199lei
4.200lei
Fără TVA: 2.199lei
  • Stoc produs: In stoc
  • Model: RB34T602EWW

Capacitate totala: 344 L

Capacitate frigider : 230 L

Capacitate congelator : 114 L

Greutate : 66 KG

Dimensiuni : Latime 59.5 cm / Inaltime : 185.3 cm / Adancime : 65.8 cm 

Total No Frost : Nimănui nu-i place sa decongeleze un frigider. Total No Frost previne acumularea de gheață, menținând frigiderul fără îngheț.

Raft de vin : Păstrați-vă vinul și șampania perfect răcite cu raftul de vin extra larg, pentru a fi întotdeauna gata pentru un toast special. Și dacă acesta nu este stilul dvs., raftul larg și plat este minunat pentru a depozita și pizza sau farfurii mari.

Dispunând de tehnologia SpaceMax, Samsung RB34T602EWW  are pereți mai subțiri, astfel încât poate oferi un spațiu impresionant de 227 litri de frigider și o capacitate de 114 litri de congelator ,fără a compromite eficiența sau performanța.

Metal Cooling - Metal Cooling este un sistem puternic de răcire care include un interior din oțel inoxidabil. Prin controlul independent al temperaturii compartimentelor pentru alimente proaspete și congelator, unitatea menține o eficiență energetică ridicată, cu răcire mai rapidă și niveluri mai ridicate de umiditate, astfel umezeala naturală din alimente este păstrată mai mult timp.

All-Around Cooling - Totul, de la carne la legume va fi uniform răcit și va rămâne proaspăt mai mult timp.
Big Door Bin înseamnă mai mult spațiu . De la sticle înalte și cutii de carton cu dimensiuni diferite, puteți să le lasati în ușă fără griji.

Power Cool / Power Freeze - Nu vă mai faceți griji cu privire la dezghețare. Power Freeze scade rapid temperatura congelatorului odată ce v-ați aprovizionat. Power Cool completează frigiderul cu puțin aer rece, păstrând proaspăt alimentele noi.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .