Masina de spalat rufe marca SAMSUNG WW90T656ALE
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Masina de spalat rufe marca SAMSUNG WW90T656ALE

Masina de spalat rufe marca SAMSUNG WW90T656ALE
Masina de spalat rufe marca SAMSUNG WW90T656ALE
rate cu TBI Bank Garantie -44 %
Masina de spalat rufe marca SAMSUNG WW90T656ALE
Masina de spalat rufe marca SAMSUNG WW90T656ALE
Masina de spalat rufe marca SAMSUNG WW90T656ALE
2.356lei
4.200lei
Fără TVA: 2.356lei
  • Stoc produs: In stoc
  • Model: WW90T656ALE
Credit module tbi bank RO 3.3.5

142.30 Lei x 24 rate

Această mașină de spălat rufe silențioasă Samsung AddWash WW90T656ALE este alegerea perfectă pentru tine!

Mașină de spălat Samsung: silentioasă și capacitate mare de spălare

Această mașină de spălat mare Samsung AddWash WW90T656ALE încape până la 9 kg de rufe per spălare. Orificiul de umplere are un diametru de 31,1 cm. În timpul ciclului de centrifugare la maximum 1.600 rpm, această mașină de spălat Samsung face doar 72 de decibeli de zgomot. Pentru o mașină de spălat, aceasta este liniște! Această mașină de spălat are un motor fără perii. Acest lucru asigură o frecare mai mică, ceea ce face mașina mai silențioasă, mai economică, dar mai ales mai durabilă.

 

Rulați programul de spălare mai târziu

Vrei să ai rufele pregătite când ajungi acasă? Cu funcția de pornire întârziată a mașinii de spălat rufe Samsung, puteți seta cu ușurință ora de pornire. În medie, această mașină de spălat folosește doar 50 de litri pe spălare. Mașina de spălat cu adevărat economică Samsung AddWash WW90T656ALE aparține clasei energetice A. Această mașină de spălat are o serie de funcții speciale. De exemplu, recunoașterea încărcăturii acestei mașini de spălat ajustează consumul la cantitatea de rufe murdare, iar funcția anti-șifonare asigură mai puține riduri! Deseori uiți să arunci acel ciorap sau chiloți la spălat? Datorită funcției intermediare de spălare-adăugare, nu mai trebuie să așteptați o spălare! Puteți citi informații precum viteza sau tipul programului de spălare prin intermediul afișajului.

 

Economisiți bani cu Samsung EcoBubble

Mașina de spălat rufe Samsung AddWash WW90T656ALE folosește aceste tipuri de cicluri de spălare: bumbac, lână, mătase (delicată), lenjerie de pat, spălare scurtă, la rece, spălare delicată, sintetică, eficientă energetic și abur. Pe lângă un indicator de timp rămas și un semnal de sfârșit pe această mașină de spălat Samsung, are și încuietori de siguranță pentru copii. Astfel nu pot apărea situații periculoase din cauza copiilor curioși. Samsung a echipat mașina de spălat cu Samsung EcoBubble. Folosind distribuirea uniformă a detergentului prin bule de spumă. Aparatul nu numai că îți menține factura de energie scăzută, dar toate petele dispar, iar rufele tale rămân frumoase mai mult timp! Ușa mașinii se deschide pe stânga.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .