Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL

Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL
Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL
Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL
rate cu TBI Bank Garantie Produse realizate pentru piata Germana Stoc Nou PROMOTIE -30 %
Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL
Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL
Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL
Frigider side by side marca SAMSUNG RS66A8101SL
4.999lei
7.145lei
Fără TVA: 4.999lei
  • Stoc produs: In stoc
  • Model: RS66A8101SL
Credit module tbi bank RO 3.3.5

282.25 Lei x 24 rate

Datorita tehnologiei Twin Cooling a frigiderului Samsung RS66A8101SL, poti alege intre 5 moduri diferite, pentru a transforma cu usurinta congelatorul intr-un frigider si a avea mai mult spatiu disponibil pentru alimente proaspete.

Capacitate

Total: 652 ℓ

Congelare: 243 ℓ

Frigider: 409 ℓ

Specificații fizice

Lățimea netă: 912 mm

Înălțimea netă a corpului cu balama: 1780 mm

Adâncime net cu mâner ușii: 716 mm

Greutate neta: 112 kg

Funcții de răcire

No Frost Premium

Multi flow Plus

Power Cool

Power Freeze

Tip de răcire: Twin Cooling Plus

Functiile frigiderului

Număr de rafturi (total): 4

Numar balcoane usi: 5

Recipient pentru ouă

LED de sus

Material rafturi: sticla securizata

Număr de sertare pentru fructe și legume: 2

Performanţă

Clasa de eficienta energetica: E

Nivel de sunet: 36 dBA

Clasa climatică: SN, N, ST, T

Capacitate de racire (kg / 24 ore): 16 kg / 24 ore

Consum de energie: 358 kWh/an

Modul vacanță

Tehnologia SpaceMax™

Cu o capacitate internă de 634 litri*, mărește spațiul pentru depozitarea alimentelor. Tehnologia unică SpaceMax™ folosește o acoperire specială de uretan de înaltă densitate, care permite pereți interiori mult mai subțiri, fără a compromite eficiența energetică. Acest lucru îmbunătățește capacitatea internă cu aceleași dimensiuni exterioare.

Smart Conversion™

Caracteristica Smart Conversion ™ vă oferă cea mai bună flexibilitate de stocare. Folosind tehnologia Twin Cooling, poți alege între 5 moduri diferite, pentru a transforma cu ușurință congelatorul într-un frigider și a avea mai mult spațiu disponibil pentru alimente proaspete. Activați modul OFF * pentru a economisi energie sau utilizați congelatorul ca un frigider mic.

Twin Cooling Plus™

Asigurați-vă că alimentele rămân proaspete, fără a se usca, de două ori mai mult*. Datorită unui sistem de răcire independent, tehnologia Twin Cooling Plus™ optimizează temperatura și umiditatea din interiorul congelatorului și frigiderului. Alimentele se păstrează mai bine și mirosurile nu se răspândesc dintr-o cameră în alta.

Aspect integrat

Oferă casei tale un aspect modern, aliniat elegant cu electrocasnicele și mobilierul existent, creând o bucătărie cu un interior armonios. Designul minimalist are uși plate, mânere încastrate, un afișaj ascuns, un raft pentru vin și recipiente și sertare pentru alimente.

Conductă plată

Capacitate mai mare și performanță eficientă. Spre deosebire de conductele convenționale, ventilatorul subțire de răcire din peretele din spate este complet plat, minimizând spațiul mort și oferind mai mult confort pentru depozitarea alimentelor. Răcirea și ventilația mențin performanța optimă, pentru alimente mereu proaspete și gustoase.

Tehnologia Digital Inverter

Pentru a economisi energie și a minimiza zgomotul. Spre deosebire de modelele tradiționale, compresorul Digital Inverter își reglează automat viteza în funcție de nevoia reală de răcire. Și cu o ieșire de doar 37 dB (B) este extrem de silențios. În plus, respectă noile reglementări energetice, permițând și economii economice.

Power Cool / Power Freeze

Viteza este, de asemenea, importantă. La o apăsare de buton, funcția Power Cool circulă rapid aerul rece în frigider pentru a răci rapid alimentele și băuturile. Funcția Power Freeze creează o suflare rapidă de aer rece în congelator. Este cel mai bun pentru congelarea sau răcirea alimentelor la punctul potrivit, dar și pentru a face gheață.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .