Masina de spalat vase incorporabila SAMSUNG DW60M9550US
Menu
Your Cart

Marfa de tip outlet, produse pentru piata germana!

Masina de spalat vase SAMSUNG DW60M9550US

Masina de spalat vase  SAMSUNG DW60M9550US
Masina de spalat vase  SAMSUNG DW60M9550US
Masina de spalat vase  SAMSUNG DW60M9550US
IMPORT GERMANIA Nou Oferta -46 %
Masina de spalat vase  SAMSUNG DW60M9550US
Masina de spalat vase  SAMSUNG DW60M9550US
Masina de spalat vase  SAMSUNG DW60M9550US
Masina de spalat vase SAMSUNG DW60M9550US
1.999lei
3.735lei
Fără TVA: 1.999lei
  • Stoc produs: In stoc
  • Model: DW60M9550US

Tehnologia WaterWall ™️ permite ca fiecare vas să fie spălat bine, fără a pierde timp și apă la pre-clătire. Oferă o soluție revoluționară sub forma unui perete în mișcare de apă sub presiune ridicată, care ajunge chiar și în colțurile greu accesibile din coșul inferior, unde sunt așezate de obicei cele mai murdare plăci sau oale.

Zona Zone Booster ™️ se ocupă în mod eficient de reziduurile alimentare încăpățânate. Spre deosebire de soluțiile cunoscute de mașinile de spălat vase convenționale, acesta oferă cea mai largă zonă de spălare din industrie, incluzând până la 5 duze pe partea stângă și 3 duze suplimentare pe partea dreaptă. În acest fel, elimină murdăria încăpățânată și curăță vasele foarte murdare într-o singură spălare.

Ciclul de 55 de minute Programul de 55 de minute vă economisește timp prin spălarea și uscarea vaselor mult mai repede. Este perfect pentru sarcini mai mici constând din cupe sau tacâmuri ușor murdare care nu necesită curățare pe termen lung. În mai puțin de o oră, programul va finaliza un ciclu complet de spălare și uscare.

Deschidere automata a usii.La sfârșitul ciclului de spălare, ușa mașinii de spălat vase se deschide automat. Ca urmare, aburul colectat în dispozitiv se poate evapora, ceea ce permite vaselor să se usuce mai repede. Nu mai trebuie să urmăriți sfârșitul programului de spălare pentru a deschide manual ușa și a usca vasele mai repede.

Mașina de spălat vase Samsung este echipată cu un sistem special de ventilație. Sistemul Air Flow permite o uscare mai aprofundată a vaselor din interiorul dispozitivului. În plus, aburul este suflat rapid și nu se teme să deterioreze blatul.

La sfârșitul ciclului de spălare, ușa mașinii de spălat vase se deschide automat. Ca urmare, aburul colectat în dispozitiv se poate evapora, ceea ce permite vaselor să se usuce mai repede. Nu mai trebuie să urmăriți sfârșitul programului de spălare pentru a deschide manual ușa și a usca vasele mai repede.

Sertar pentru tacamuri.

Dezinfectare - Folosiți o clătire igienică pentru a îndepărta germenii și bacteriile. Pentru unele programe, aveți opțiunea de a utiliza o opțiune suplimentară de dezinfecție. Extinde clătirea finală și ridică temperatura apei la 70˚C pentru o curățare mai aprofundată. În acest fel, vasele, tacâmurile și vasele vor fi întotdeauna perfect curate.

Aqua Stop - Datorită funcției Aqua Stop, nu riscați inundații neașteptate. Întrerupe admisia de apă și sursa de alimentare pentru a opri funcționarea mașinii de spălat vase. Astfel, vă protejează împotriva șocurilor electrice și a locuinței dvs. - împotriva daunelor potențial costisitoare din cauza inundațiilor.

Incorporabila  / Fata Silver /partial incorporabila

Dimensiuni :  latime 59.8 cm  / inaltime 81.7 / adancime 57.5 cmSpune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .