Frigider Side by Side RS68A8821S9
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Frigider Side by Side RS68A8821S9

Frigider Side by Side RS68A8821S9
Frigider Side by Side RS68A8821S9
Frigider Side by Side RS68A8821S9
Frigider Side by Side RS68A8821S9
-44 %
Frigider Side by Side RS68A8821S9
Frigider Side by Side RS68A8821S9
Frigider Side by Side RS68A8821S9
Frigider Side by Side RS68A8821S9
Frigider Side by Side RS68A8821S9
5.299lei
9.380lei
Fără TVA: 5.299lei
 • Stoc produs: In stoc
 • Model: RS68A8821S9

Opţiuni disponibile

  • Tehnologia SpaceMax ™
   Cu o capacitate internă de 634 litri, crește spațiul pentru depozitarea alimentelor. Tehnologia unică SpaceMax ™ folosește un strat special de uretan de înaltă densitate care permite pereți interiori mult mai subțiri, fără a compromite eficiența energetică. Acest lucru îmbunătățește capacitatea internă cu aceleași dimensiuni externe.

   5 moduri de conversie la cerere
   Smart Conversion ™

   Funcția Smart Conversion ™ vă oferă cea mai bună flexibilitate de stocare. Folosind tehnologia Twin Cooling, puteți alege între 5 moduri diferite, pentru a converti cu ușurință congelatorul într-un frigider și pentru a avea mai mult spațiu disponibil pentru alimente proaspete. Activați modul OFF pentru a economisi energie sau utilizați congelatorul ca un frigider mic.

   Prospețime optimă cu răcire independentă
   Twin Cooling Plus ™

   Asigurați-vă că alimentele rămân proaspete, fără să se usuce, de două ori mai mult *. Datorită unui sistem de răcire independent, tehnologia Twin Cooling Plus ™ optimizează temperatura și umiditatea din congelator și frigider. Alimentele se păstrează mai bine, iar mirosurile nu se răspândesc dintr-o cameră în alta.

   Un mod mult mai flexibil de a stoca vinul și mâncarea
   Suport sticlă și raft

   Un raft de vin multifuncțional care vă permite să profitați la maximum de spațiul pentru frigider. Datorită lățimii sale mai mari, poate găzdui nu numai sticle de dimensiuni standard, ci și sticle de vin mai mari, cum ar fi șampania. O formă mai plată îl face, de asemenea, mult mai versatil și potrivit pentru a deține alte alimente, cum ar fi pizza și cutii de ouă.

   Design elegant și armonios
   Aspect integrat

   Oferiți casei dvs. un aspect modern, care este aliniat elegant cu aparatele și mobilierele existente, creând o bucătărie cu un interior armonios. Designul minimalist are uși plate, mânere încastrate, un afișaj ascuns, un raft pentru vinuri și containere și sertare pentru alimente.

   Mai mult spațiu pentru depozitare, mai puține deșeuri
   Canal plat

   Capacitate mai mare și performanță eficientă. Spre deosebire de conductele convenționale, ventilatorul subțire de răcire din peretele din spate este complet plat, minimizând spațiul mort și asigurând mai mult confort pentru depozitarea alimentelor. Răcirea și ventilația mențin performanțe optime, pentru alimente întotdeauna proaspete și gustoase.

   Accesibilitate ușoară
   Control acces facil

   O comandă simplă și elegantă, chiar și în cazul restricțiilor de mișcare. Cu Controlul accesului ușor, care îmbunătățește și mai mult designul minimalist al aparatului și este discret ascuns în interior, comenzile sunt ușor accesibile, chiar și de pe un scaun cu rotile, și pot fi utilizate cu o singură mână, pentru a asigura accesibilitatea deplină chiar și pentru persoanele cu dizabilități. .

   Mai puțin consum, mai multă tăcere
   Tehnologie invertor digital

   Pentru a economisi energie și a reduce la minimum zgomotul. Spre deosebire de modelele tradiționale, compresorul Digital Inverter își reglează automat viteza în funcție de nevoia reală de răcire. Și cu o ieșire de doar 37dB (B) este extrem de silențios. În plus, respectă noile reglementări energetice, permițând și economii economice.

   Prospețime uniformă
   Răcire de precizie

   Păstrați prospețimea, aroma și textura alimentelor pentru mai mult timp, datorită sistemelor separate de răcire care garantează frig uniform în fiecare zonă a frigiderului. Un sistem avansat de izolare reduce fluctuațiile, indiferent de temperatura exterioară. În plus, tehnologia Digital Inverter detectează și controlează temperatura cu precizie.

   Prospețime garantată
   Răcirea metalelor

   Păstrați prospețimea alimentelor chiar dacă ușa este deschisă frecvent. Conducta de răcire a metalului poziționată în peretele din spate permite menținerea unei temperaturi interne optime. Păstrează frigul și împiedică ieșirea aerului rece când ușa este deschisă, compensând rapid orice pierdere de căldură la închiderea acesteia.

   Răcire rapidă și îngheț la cerere
   Power Cool / Power Freeze

   Viteza este, de asemenea, importantă. Prin simpla apăsare a unui buton, funcția Power Cool circulă rapid aerul rece în frigider pentru a răci rapid alimentele și băuturile. Funcția Power Freeze creează o explozie rapidă de aer rece în congelator. Este cel mai bun pentru congelarea sau răcirea alimentelor la punctul potrivit, dar și pentru prepararea gheții.
  • Capacitate
   Total brut: 634 ℓ
   Freeza brută: 225 ℓ
   Frigider brut: 409 ℓ
   Total net: 609 ℓ
   Congelator net: 207 ℓ
   Frigider net: 402 ℓ

   Specificații fizice
   Lățimea netă: 912 mm
   Înălțimea netă a corpului cu balama: 1780 mm
   Înălțimea netă a corpului fără balama: 1746 mm
   Adâncimea netă cu mânerul ușii: 716 mm
   Adâncimea netă fără mânerul ușii: 716 mm
   Adâncimea netă fără ușă: 610 mm
   Lățimea ambalajului: 980 mm
   Înălțimea ambalajului: 1907 mm
   Adâncimea ambalajului: 776 mm
   Greutate netă: 113 kg
   Greutatea pachetului: 118 kg

   Funcții de răcire
   Nu Frost Premium: Da
   Multi flow Plus: Da
   Power Cool: Da
   Power Freeze: Da
   Tipul de răcire: Twin Cooling Plus

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .