RSA1UHMG1
Menu
Your Cart

Electrocasnice premium la preturi ilegal de mici!

Frigider side by side marca SAMSUNG RSA1UHMG1

Frigider side by side marca SAMSUNG  RSA1UHMG1
rate cu TBI Bank -54 %
Frigider side by side marca SAMSUNG RSA1UHMG1
4.499lei
9.799lei
Fără TVA: 4.499lei
  • Stoc produs: In stoc
  • Model: RSA1UHMG1

Opţiuni disponibile

Acest frigider american Samsung RSA1UHMG1 garantează o satisfacție de durată cu suficient spațiu de depozitare, astfel încât mâncarea să rămână proaspătă. În plus, acest frigider american Samsung RSA1UHMG1 îți oferă apă proaspătă prin filtrul de apă BRITA CC pentru a-ți potoli setea. Bucurați-vă de viață și mai mult cu frigiderul american Samsung RSA1UHMG1, de fiecare dată când intri în bucătărie.

 Achiziții mari și un aspect inteligent

Cu cât ai mai mult spațiu de depozitare, cu atât mai rar trebuie să mergi la magazin. Astfel, economisiți timp dacă vă puteți aproviziona cu mai multe dintr-o dată. Și poți petrece acel timp pentru lucruri mai importante.

 Pentru a menține lucrurile organizate și totul în ordine, acest frigider american Samsung RSA1UHMG1 are rafturi de depozitare spațioase, astfel încât să puteți găsi cu ușurință totul.

 Tehnologie de păstrare proaspătă

Înainte să vă aprovizionați cu alimente sau să vă gândiți la ce doriți să faceți, întreabă-te dacă frigiderul tău este potrivit pentru asta. Îți păstrează mâncarea proaspătă? Și cât timp? Împiedică răspândirea bacteriilor? Mâncarea mai are același gust după ce a stat câteva zile la frigider? Datorită tehnologiei inovatoare de răcire de la Samsung, puteți răspunde pozitiv la toate aceste întrebări. Acest frigider Samsung menține umiditatea la 75%. Acest lucru asigură că fructele și legumele își păstrează umiditatea naturală, că mirosurile alimentelor nu se amestecă între ele, astfel încât să își păstreze gustul natural și să nu apară glazură.

 Faceți-vă bucătăria să iasă în evidență!

Cu designul Samsung Cafe Look, bucătăria ta va arăta ca o mare cafenea la modă. Aparatul de gheață de design Cafe Look oferă bucătăriei tale acel ceva în plus, dând totul un aspect și mai elegant și mai luxos. Partea frontală elegantă a frigiderului are balamale ascunse, afișajul LED este încorporat în suprafața ușii, iar ușa completă din oțel inoxidabil adaugă stil bucătăriei tale.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: RSA1UHMG1
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .