Menu
Your Cart

Marfa de tip outlet, produse pentru piata germana!

Frigider side by side marca SAMSUNG RF50K5920S8-EO

Frigider side by side marca SAMSUNG RF50K5920S8-EO
PROMOTIE -41 %
Frigider side by side marca SAMSUNG RF50K5920S8-EO
4.400,00lei
7.400,00lei
Fără TVA: 4.400,00lei
  • Stoc produs: In stoc
  • Model: RF50K5920S8-EO

Side by Side cu Triple Cooling, capacitate 486 L RF50K5920S8/EO    
Sistemul de răcire Triple Cooling controlează și optimizează independent temperatura, maximizează umiditatea și previne amestecarea mirosurilor în cele 3 compartimente.    
Pentru a menține alimentele proaspete pentru mai mult timp, tehnologia Precise Chef Cooling reduce la minimum fluctuațiile de temperatură până la ±0,5°C*, prin detectarea frecventă a modificărilor și apoi prin controlarea precisă a funcționării compresorului.    
Zona Cool Select Plus oferă flexibilitate maximă în ceea ce privește depozitarea alimentelor, pentru ca totul să se mențină proaspăt. Cu o singură apăsare, compartimentul poate fi transformat cu ușurință dintr-un frigider într-un congelator cu ajutorul a patru setări de temperatură.    
Fresh Zone este un sertar proiectat inteligent, care oferă mediul ideal pentru conservarea cărnii și a peștelui, menținându-le la temperatura optimă, astfel încât să rămână proaspete pentru mai mult timp și să aibă cea mai bună aromă posibilă.    
Un design premium în formă de T îți permite să utilizezi în mod convenabil orice colț și să păstrezi articole mult mai mari, deoarece este mult mai ușor să introduci, să organizezi și să găsești lucruri. Designul modern arată, de asemenea, cool, șic și la modă.    
O capacitate mare, de 500 de litri, oferă spațiu suficient în frigider și congelator pentru a depozita mai multe articole și pentru a asigura că acestea sunt bine organizate. Iar cele patru uși ale sale se deschid larg, pentru ca tu să poți vedea totul dintr-o singură privire.    
Lățime netă (mm)  795 mm    
Înălțimea netă a carcasei cu balamale (mm)   1920 mm    
Adâncime netă cu mânerul ușii (mm)  745 mm    
Greutate netă 113 kg    
Tip de răcire  Triple Cooling   

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .