Combina frigorifica marca Samsung RB36R8899SR
Menu
Your Cart

Marfa de tip outlet, produse pentru piata germana!

Combina frigorifica marca Samsung RB36R8899SR

Combina frigorifica marca Samsung RB36R8899SR
Combina frigorifica marca Samsung RB36R8899SR
Nou -26 %
Combina frigorifica marca Samsung RB36R8899SR
Combina frigorifica marca Samsung RB36R8899SR
Combina frigorifica marca Samsung RB36R8899SR
3.700,00lei
4.974,00lei
Fără TVA: 3.700,00lei
  • Stoc produs: In stoc
  • Model: RB36R8899SR

Twin Cooling Plus™️ - sistemul Twin Cooling Plus™️ creează un mediu favorabil pentru păstrarea alimentelor proaspete în frigider, la o umiditate de 70%, față de valoarea de 30% (într-un frigider convențional). Astfel, acesta păstrează ingredientele proaspete un timp mai îndelungat, fără a le usca                                        
Sistemul Twin Cooling Plus™️ oprește amestecul mirosurilor alimentare, astfel încât mâncarea dvs. are gustul autentic                                        
Tehnologia SpaceMax presupune pereții mai subțiri, astfel încât frigiderul de aceeași dimensiune din exterior are o capacitate mai mare în interior.                                        
Iluminare LED- Iluminarea cu LED superioară este utilizată în interior. Face toate produsele vizibile în frigider . În plus, este mai eficientă din punct de vedere energetic decât becurile tradiționale.                                        
"Cool select zone  - Aceasta este o zonă din unitate care poate fi setată la o temperatură diferită de restul unității. Puteți alege manual o temperatură sau puteți alege dintre patru valori implicite:
Răcire rapidă - Vă răcorește băuturile în 60 de minute.
Soft Freeze -Setează la 5 grade pentru o înghețare ușoară.
Decongelare -Setează la +4 grade pentru a dezgheța încet.
Chill sau Cool-Sets la +1 grade pentru fructe și legume.
Secțiunea de selectare Cool Zone poate fi utilizată pentru înghețarea usoara a cărnii și a peștelui, temperatura din secțiune va arăta-5 grade C, indiferent de temperatura setată a frigiderului. Această secțiune poate fi utilizată și pentru a dezgheța alimentele sau pentru a le răci rapid."                                        
Interiorul Metal Cooling adaugă un plus de stil frigiderului. Cu interiorul frumos din metal reflectorizant, acest frigider arată la fel de bine atât în ​​interior, cât și în exterior.                                        
Metal Chef Zone - Sertarul Metal Chef Zone oferă mediul optim pentru conservarea cărnii și a peștelui,o menține la o temperatură mai mică decât frigiderul, cu doar o abatere de 0,5 grade. Așa că rămân la cele mai proaspete și au textura și gustul de cea mai bună calitate.                                        
Optimal Fresh - Cutia Optimal Fresh + poate fi utilizată ca sertar extensibil sau împărțită în două compartimente cu temperaturi diferite. Partea stângă este mai rece, ceea ce înseamnă că peștele și carnea rămân în stare proaspătă de două ori mai mult *. Partea dreaptă este perfectă pentru păstrarea prospețimii fructelor și legumelor.                                        
Funcția Total No Frost menține o temperatură uniformă, prevenind acumularea de gheață, economisind astfel dificultățile de dezghețare și menținând congelatorul dvs. frigider fără îngheț.                                        
Usa reversibila                                        
Capacitate totale : 368 l                                        
Dimensiuni : latime  59.5 cm    /inaltime  201.7 cm    / adancime 59 cm                                        


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Folosim cookie-uri și alte tehnologii similare pentru a îmbunătăți experiența dvs. de navigare și funcționalitatea site-ului nostru. Politica de confidențialitate .